MAIL@MAJBRITAMALIE.DK
Strandlodsvej 65e 2300 københavn S

HVAD ER COACHING HOS
MAJBRIT AMALIE

KvindeCoaching er en struktureret og powerfull samtaleform, hvor jeg giver dig en unik mulighed for at opnå klarhed gennem arbejde med dit indre landkort, så du kan stå stærkere med kompetencer, mål og drømme. Mit fokus er ressourceorienteret og fremadrettet og jeg har en teoretisk, analytisk, nysgerrig og direkte tilgang. Jeg arbejdere med at skabe et stærkt fundament, så retning og fokus bliver tydeligt for dig og min tilgang er at inspirere dig til at se livets kompleksitet i et andet lys.
Jeg vil motivere dig til refleksion, så du om muligt kan skabe accept og/eller anerkendelse af hvor du er nu og hvor du vil hen.

Jeg ved af erfaring, at uden for vores komfort zone sker det magiske, derfor vil du blive udfordret til forandring og erkendelse. Jeg vil støtte dig i processen og ved hvornår du har brug for at holde et hvil. Jeg ser hele dig og udvikler dig fra det givne udgangspunkt. Jeg justerer sessionerne i sammenspil med dig og dine behov. Der er ingen emner der er for store eller for små at arbejde med, jeg ønsker at skabe vækst og frihed og det gør vi gennem samarbejde og ærlighed.

Jeg har 100% tavshedspligt og alt hvad vi taler om bliver mellem os og bemærk at der er en stor forskel på terapi og coaching.

Ønsker du at komme tætter på at være hele dig, at udfolde hele dit potentiale og udleve dine drømme? 
Hvor længe vil du vente?


Kontakt mig for en uforpligtende snak om dine mål
BOOK EN TID

TILMELD DIG NYHEDSBREVET GRATIS

Copyright © Majbrit Amalie - Alle rettigheder forbeholdt - Udviklet af Pixel Panda 
envelope-omap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram