MAIL@MAJBRITAMALIE.DK
Strandlodsvej 65e 2300 københavn S

REFERENCER

Majbrit er en dygtig træner. Jeg fik glæde af hende som personlig træner i den daværende Fitness.dk ved Amager Strand.
Majbrit er rigtig sød og empatisk❤️. God til at presse på, dog med respekt for, hvad jeg kan klare, ved brug af udstyr🌺
Jeg ønsker Majbrit det bedste og i øvrigt har hun taget Coach uddannelsen ved den kendte coach, Sofie Manning 🌺

Karen Pedersen. 2020
Kikke Hester. 2020
"Jeg kan klart anbefale Majbrit Amalie til alle der har brug for et skub i den rigtige retning, om det er mental udvikling, fremme generel præstationer ( job, sport), eller fastholdelse i aktuelle projekter.

Majbrit Amalie har set noget i mig som jeg selv har haft svært ved at se. Hun har presset mig når jeg har haft behov for det, hun støtter mig når jeg har det svært og hun planter små frø i min hjerne der gør at jeg ændrer min måde at tænke på og derved bidrager til min udvikling på den lange plan."

- Nanna Persson, Februar 2019
“ Jeg har haft majbritt Amalie som personlig træner i perioder over 2 år. Jeg har nået mine mål hver gang og lidt mere til. En livstils ændring er for mig et meget stort projekt og i starten var det overvældende. Majbritt var en stor støtte og hun har en stor faglig viden om kroppens funktion og ernæring - så jeg følte jeg var i kyndige hænder hele tiden. Majbritt er en omsorgsfuld person, naturlig smuk og ikke en pumpet bikini babe. Det er vigtigt for mig, at en personlig træner ikke repræsentere usund levestil, overtræning og sultekure. Samtidig var hun også god til at “sparke mig i røven” når min sofa var ved at spise mig og rose og anerkende mig - specielt når jeg tabte motivationen. Det største plus er at hun lærte mig at træne og ændre mine kostvaner til det bedre. Vælger du Majbritt som træner får du ikke nogle billige tricks og Quick fix, samt sugar coating - hun vil give dig værktøjer, som du kan bruge resten af livet også efter dit forløb med hende er afsluttet.” 

Louise Elisabeth Coulthard 2020
"Jeg kan på det varmeste anbefale Majbrit som coach.  Jeg havde i mange – alt for mange - år gået rundt med et negativt selvbillede grundet et dårligt parhold tilbage i mine unge dage. 
Majbrit formåede med sin varme og empati på ganske få sessioner at få fjernet disse tanker.  Endelig har jeg sluttet fred med min krop og mit udseende.

Jeg kan ikke forklare præcist hvad hun gjorde, men DET hun gjorde, har haft en utrolig virkning. Endelig er jeg FRI!"

- Christina Madsen, Januar 2020
"Jeg startede på et forløb hos Majbrit, da jeg var gået i stå midt i et støtte vægttab.

Majbrit fandt hurtigt ud af, at jeg spiste for lidt og stadig trænede som om jeg var 30 kg større. Det var en fed øjenåbner for mig. Jeg manglede at få det mentale med i mit vægttabsforløb. Det var fedt at se nye træningsmuligheder for min nye krop.

Derudover lærte Majbrit mig, at være ærlig overfor mig selv. Jeg faldt faktisk ikke i, jeg tog et aktivt valg.

Så hvis du er klar til et helt ærligt forløb, hvor du får sandheden at vide og samtidig får støtte, så vil jeg helt klart anbefale Majbrit om coach."

Amani Zaza
"Jeg havde Majbrit som personligtræner i 2018 op til mit bryllup. Trods en del skader og andre udfordringer fik hun mig gennem et sjovt og inspirerende forløb. Der var ingen bullshit og jeg gik altid hjem med det største smil på læben. Pisse fedt."

Gine Stauning. 2020
Jeg startede træning med Majbrit Amalie på et tidspunkt, hvor jeg var fuldstændig klar til at lægge alle kræfter i med hensyn til kostomlægning og fysisk træning. Det har jeg været mange gange. Forskellen ved at træne med Majbrit var, at hun også fokuserer på det psykiske på en måde, som jeg virkelig kan relatere til, og derfor blev det meget mere, end jeg havde forventet. Jeg er blevet stærkere fysisk sammen med Majbrit og bedre til at lytte til min krops signaler, men den største forskel er alle de ting, jeg tager med af gode råd omkring kost, samt om balancen i min træning og ikke mindst omkring mine egne reaktionsmønstre med hensyn til kost, stress og ønsket om altid at kunne det hele.

Kimie Salo - 2020
Jeg har haft Majbrit som personlig træner i 2,5 år. Der er en fornøjelse at arbejde sammen med Majbrit. Som personlig træner rammer Majbrit en meget fin balance mellem at presse dig til at yde dit bedste, samtidigt med at hun har en god næse for hvad dagsformen er. Majbrit er særdeles velorganiseret, hvilket gør det mentalt meget afslappende at træne med hende: jeg behøver aldrig tænke over hvad vi skal lave, der er god sammenhæng mellem øvelserne, og der er altid styr på hvornår vi mødes næste gang.

Majbrit giver en stor del af sig selv når man arbejder med hende. Nogle dage handler det selvfølgelig om tempo, sæt og repetitioner, teknik, samt vægt. Men andre gange får vi os også en god snak om de ikke-fysiske komponenter ved at træne, hvor jeg har nydt godt af Majbrit's Coach baggrund.

Ken Friis Larsen 2020
“Jeg har haft fornøjelsen af, at have Majbritt Amalie som både Personlig træner, træner på bootcamt samt som træner på TRX og spinngshold. Majbrit Amalie er meget dygtig til, at lytte og sørge for, at man arbejder med kroppen, men ikke mindst en mindset. Jeg vil uden tvivl anbefale hende til enhver tid”. 

Kikke Hester. 2020
Jeg har haft en virkelig stor fornøjelse og meget stor gavn af Majbrit Amalies sparring både med hensyn en fysisk træning med kost råd og plan samt mental øvelser og snak om mindset der hjalp mig med at tabe cirka 30 kg på 1,5 år

Derudover har hun på det seneste arbejdet med mit mindset omkring selvtillid i forhold mv og om at leve med tab i mit personlige liv.

Majbrit har altid været en god sparrings partner som jeg kan anbefale på det varmeste.

Flemming Pedersen 2020

TILMELD DIG NYHEDSBREVET GRATIS

Copyright © Majbrit Amalie - Alle rettigheder forbeholdt - Udviklet af Pixel Panda 
envelope-omap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram