MAIL@MAJBRITAMALIE.DK
Strandlodsvej 65e 2300 københavn S

HVEM ER

Strandlodsvej 65e 2300 købendet at leve et liv med et positivt og støttende mindset og dagligt have fokus på at holde min krop sund og stærk, gør, at jeg I dag lever et liv I balance, hvor der er glæde, ro og frihed.

Majbritamalie.Dk er skabt, fordi jeg selv har oplevet at mangle en mentor og sparringspartner, der kunne støtte mig ud af mit fysiske og mentale fangeskab.

Overspisning, selvhad, yoyovægt og destruktiv adfærd var engang en stor del af mit liv. En stræben efter en bestemt vægt før jeg kunne være fri, glad og lykkelig. Jeg savnede en, der kunne støtte mig I at se mine positive ressourcer, udfordre mig I mine uhensigtsmæssige mønstre og hjælpe mig til at finde frem til bedre strategier til at opnå mine mål. En der så på mit liv fra et helhedsorienteret perspektiv, og en der kunne hjælpe mig med at skabe et positivt og stærkt mindset. Den person ønsker jeg at være for dig.

Min vision er at bidrage til den mentale og fysiske sundhed I danmark. Det gøres igennem en holistisk tilgang, hvor jeg ser dig, der hvor du er, og bygger videre på
de styrker og ressourcer, du allerede har. Det er vigtigt, at din mentale og fysiske vægtreducering er helhedsorienteret; der skal være plads til at leve livet nu. Når du er I mål, skal det være en livsstil, der hænger ved, og som støtter dig I at leve et liv med et sundt mindset og en sund og stærk krop.

”en krop skal være sund, og det skal hovedet også.”

Jeg er født I 1982, I ansager, jylland. Uddannet personlig træner I 2014 og har siden da arbejdet fuldtid I fitness.dk / sats. Primært med klienter, der ønskede vægtreducering og triatleter.

Min faglige baggrund:
2014 Certificeret Personlig Træner.
2014 - 2020 Personlig Træner Fitness.dk/ Sats
2015 Certificeret Kostvejleder
2015 MajbritAmalie.dk launchet
2016 Certificeret Sundheds- og vægttabscoach
2018 Life & Business coach v. Sofia Manning
2019 Certificeret Master Coach v. Sofia Manning

BOOK EN TID

HER KAN DU SE FORLØB

MAJBRIT AMALIE

Udover mit virke som Personlig træner, at facilitere en proces, at arbejde henimod et mål, at skabe en sund fysik og sund mindset. Så er det så stærkt og givende når der bliver knyttet bånd, skabt venskaber og jeg bliver inkluderet i hverdagens og livets op og nedture.
KONTAKT

KONTAKT

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt hvis du har nogle spørgsmål til de forskellige ting som jeg tilbyder. Så tager vi en god snak omkring dine ønsker og mål.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET GRATIS

Copyright © Majbrit Amalie - Alle rettigheder forbeholdt - Udviklet af Pixel Panda 
envelope-ousermap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram