MAIL@MAJBRITAMALIE.DK
Strandlodsvej 65e 2300 københavn S

HANDELSBETINGELSER

Betalingsbetingelser vedrørende køb hos Majbritamalie.dk: Alle priser er i danske kroner (DKK) inklusive moms.

Køb af forløb, workshops og foredrag er bindende og opkræves deres fulde beløb og der er ingen mulighed for modregning hvis du ikke ønsker at bruge forløbet eller workshoppens fulde længde. Faktura vil blive fremsendt til din mailadresse efter endt første session både ved enkel sessioner, forløb og workshops. Fakturaen skal betales inden 10 dage fra faktureringsdato. Det er dit eget ansvar at gemme denne. 

Forløbene afvikles på aftalte tidspunkter eller bookede tider i terapeutbooking. I tilfælde af ændringer bliver du orienteret mindst 24 timer i forvejen. Du kan ændre din tid i op til 24 timer inden aftale på mail mail@majbritamalie.dk eller telefon: 29921209. Der er 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du har købt forløbet, workshoppen eller foredraget. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så skriv til mail@majbritamalie.dk. Dog frafalder fortrydelsesretten hvis arbejdet er påbegyndt, hvilket vil sige, at der er aftalt session. Efter påbegyndelse af forløb eller workshop gives der ikke penge retur. 

Du er selv ansvarlig for at have en velfungerende telefonforbindelse/internetforbindelse, såfremt sessionerne afholdes via skype og at være tilgængelig på det aftalte tidspunkt. Majbritamalie.dk kan ikke tage specielle forholdsregler i forhold til særlige former for spamfiltre eller mailadresser, så det er dit eget ansvar at sikre, at du modtager mails fra os. Har du problemer, kan du naturligvis altid kontakte os.

Majbritamalie.dk forbeholder sig ret til at annullere købers ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Majbritamalie.dk tager forbehold for tastefejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte / udgåede varer samt leveringssvigt.

Majbritamalie.dk forbeholder sig ret til at pristalsregulere løbende, hvis det skønnes rimeligt. Dog med et varsel på min. 14 dage.

Rettigheder
Majbritamalie.dk har alle rettigheder til modeller, tekst, billeder, workshops, events, materiale – trykt og digitalt. Brugsretten på alt materiale fra Majbritamalie.dk er personlig og må ikke overdrages. Alle produkter og materiale må ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Majbritamalie.dk´ virksomhed. Majbrit Amalie Sørensen´ navn og firmanavnet Majbritamalie.dk må ikke anvendes i reklame- eller referencemæssig øjemed uden skriftlig tilladelse.


Ansvar:
Ved at handle med Majbritamalie.dk accepterer og forstår du, at du alene er fuldt ansvarlige for dine handlinger, dit fremskridt og dine resultater, som er afhængige af personlige faktorer herunder, men ikke begrænset til, dine personlige evner, økonomiske muligheder, din viden, livssituation, dit commitment, osv.
Coaching og sparring samt dine handlinger på baggrund af Majbritamalie.dk´s hjælp og produkter er på dit eget ansvar. Ethvert erstatningsansvar, som Majbritamalie.dk måtte pådrage sig i henhold til sine services, produkter, coaching, workshops, kurser, foredrag og uddannelser er begrænset til direkte skade og tab. Majbritamalie.dk kan under ingen omstændigheder drages til ansvar for indirekte skade eller tab. Ansvarsfraskrivelsen for indirekte skade og tab gælder uanset arten af erstatningsansvar og uanset, om Majbritamalie.dk har handlet simpelt uagtsomt. Majbritamalie.dk´ erstatningsansvar for direkte skade og tab er begrænset til 25 % af prisen på den ydelse eller det produkt, som erstatningsansvaret vedrører.

Sprog:
Disse handelsbetingelser er udfærdiget på dansk.
Majbritamalie.dk kan dog frit vælge, hvorvidt al anden kommunikation (både mundtlig og skriftlig), herunder undervisningsmateriale og -sprog, skal være på dansk, engelsk eller andre sprog.


Tavshedspligt og etik
Jeg har tavshedspligt og følger desuden ICF´s (International Coach Federation) etiske regler.

Lovvalg og værneting:
Uoverensstemmelser mellem Majbritamalie.dk og køberen skal afgøres efter dansk ret ved Københavns byret som første instans.

Majbritamalie.dk
Adresse: Strandlodsvej 65E st., 2300 København S
Tlf.: 29 92 12 09
Mail: Mail@majbritamalie.dk 
CVR-nr. 36228229

BOOK EN TID

HER KAN DU SE FORLØB

MAJBRIT AMALIE

Udover mit virke som Personlig træner, at facilitere en proces, at arbejde henimod et mål, at skabe en sund fysik og sund mindset. Så er det så stærkt og givende når der bliver knyttet bånd, skabt venskaber og jeg bliver inkluderet i hverdagens og livets op og nedture.
KONTAKT

KONTAKT

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt hvis du har nogle spørgsmål til de forskellige ting som jeg tilbyder. Så tager vi en god snak omkring dine ønsker og mål.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET GRATIS

Copyright © Majbrit Amalie - Alle rettigheder forbeholdt 
- Udviklet af PixelPanda.dk ApS 
envelope-ousermap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram