MAIL@MAJBRITAMALIE.DK
Strandlodsvej 65e 2300 københavn S

FIND INSPIRATION 
I DENNE BLOG

HVAD ER COACHING

At vide hvilken retning og fokus vores liv skal have. Dette er vigtigt i en verden som flytter dig i hastigt tempo. 

WORK & LIFE BALLANCE

Er der balance mellem arbejdsliv og privatliv? Jeg har altid være en knokler og kan udrette mange ting, men et par gange har jeg også prøvet at gå helt ned med flaget. 

I denne blog tager jeg dig med igennem en skala, hvor jeg forklare lidt om hvordan den bruges. Et af de vigtigste ting jeg tager med fra dette arbejde, det er at der skal være plan til kærlighed, fritidsinteresser, sundhed, at gøre en forskel. Nyde livet imens jeg har det og med de mennesker som betyder alt for mig. Har du egentlig tænkt på om der er en balance mellem dit arbejdsliv og privatliv?

SORG ER EN FINURLIG TING

Er der balance mellem arbejdsliv og privatliv? Jeg har altid være en knokler og kan udrette mange ting, men et par gange har jeg også prøvet at gå helt ned med flaget.  I denne blog tager jeg dig med igennem en skala, hvor jeg forklare lidt om hvordan den bruges.

Et af de vigtigste ting jeg tager med fra dette arbejde, det er at der skal være plan til kærlighed, fritidsinteresser, sundhed, at gøre en forskel. Nyde livet imens jeg har det og med de mennesker som betyder alt for mig. Har du egentlig tænkt på om der er en balance mellem dit arbejdsliv og privatliv?

FRYGT

Hvis du ikke var bange! Hvis du ikke frygtede noget, hvad ville du så gøre? Skriv endelig hvad du har gjort i denne uge og hvad du ville gøre. Hvad er det værste der kan ske? Har du tænkt over hvad det bedste der kunne ske?

TILMELD DIG NYHEDSBREVET GRATIS

Copyright © Majbrit Amalie - Alle rettigheder forbeholdt - Udviklet af Pixel Panda 
envelope-omap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram